• Add a subtitle here.

  Hallå där! Den här delen av hemsidan är inte publicerad. Ingenting som står på den är officiellt. Välkommen att surfa vidare.

 • NärCon Eventbyrå

 • Vi älskar event

  Vi tror att det som gör alla event bra är möten; människor som samlas runt gemensamma intressen och värderingar. Därför brinner vi för att skapa mötesplatser.

  NärCon – Spel- och cosplayfestivalen

  Anime - Spel - Cosplay - Sommar - Vinter - Kärlek - Ungdom - Kreativitet

  NärCon är en samling evenemang som hålls i Linköping varje år med fokus på spel, cosplay och nördkultur. NärCon Sommar i slutet av juli, som är Nordens största, samlar över 10.000 besökare från hela Europa.

  Mässor & utställningar

  Mässor - Utställningar - Stockholm - Göteborg - Linköping

  Comic Con Stockholm är Sveriges största mässa för spel, serier och film och samlar varje år över 30.000 besökare i Stockholm. Mässan är ett samarbete mellan NärCon och Kistamässan. Vi har även skapat utställningar på bland andra Tekniska Museet, Bråvalla och Etnografiska Museet.

  TV-produktioner

  Cosplay - TV - SVT - YLE - Public Service

  Vi har producerat världens två första nationellt och internationellt tv-sända cosplaytävlingar: Cosplay-SM och NCC. Att producera strålande shower och visa upp dom fyller oss med stolthet. Dessutom älskar vi nya utmaningar.

  Klubbar och pubar

  K-pop - Spelmusik - Subkultur

  Vårt fokus är att anordna klubbar och pubar för annorlunda målgrupper snarare än "mainstream" event: koreanska pop-klubbar, sportbarer som visar spelturneringar och dansklubbar med tv-spelsmusik är bara några exempel.

  Konserter och live-shower

  J-rock - K-pop - Bit pop - Spelmusik

  Vi höll vår första konsert på NärCon 2008 med det japanska death metal-bandet Plasma Jet. Vi älskade det. Sen dess har vi anordnat många live-shower och letar alltid efter nya möjligheter att ge fans runt globen det dom vill ha.

  Föreläsningar och talare

  Presentationer - Tal - Föreläsningar - Ledarskap - Inspiration

  Vi älskar att dela med oss av vår kunskap; att prata om vad vi gör, varför vi gör det och att inspirera andra. Som en konsekvens har vi byggt upp en bredd av ämnen att föreläsa om, från cosplay och esport till säkerhet och ledarskap.

 • Kontakta oss

  Tillsammans kan vi göra vad som helst. Hör av dig!

   

  Facebook | Instagram | Twitter

   

  Email: förnamn@narcon.se

  Sam Anlér

  073- 739 02 49

  David Fallgren

  076- 763 52 32

  Sindre Lind

  Saki Ando