• Vill du engagera dig i NärCon?

  Najs!

 • Varför engagera sig i NärCon?

  Det ger så mycket! Främst så kommer du träffa en massa nytt folk. Människor med gemensamma mål och gemensamma intressen. Du kommer få nya kompisar och ha sjukt kul!

   

  Utöver att träffa nya vänner så kommer du dessutom att utvecklas personligen. Oavsett vad du jobbar med (arrangör eller funktionär) så kommer du lära dig lösa problem, hantera stress, ta hand om människor och ta ansvar. Det finns få saker som är så häftigt som att se någonting du själv planerat bli verklighet!

   

  Som arrangör kommer du lära dig leda en grupp med andra människor. Det må vara klurigare än du tror, men du får supporten du behöver och kommer lära dig på vägen. Vi är ett team.

   

  Du kommer att ha konkret erfarenhet att visa upp på ditt CV för framtida arbetsgivare. Att vara arrangör inom NärCon är ett häftigt ansvar som du kommer vara stolt över.

  Vad finns det för möjligheter?

  Inför varje NärCon finns det otroligt många eldsjälar som gör att evenemanget kan bli verklighet. Allt från säkerhet, scenshower, biljettförsäljning till matservering ska planeras och genomföras för att besökarna ska få en så fantastisk upplevelse som möjligt. Inför NärCon Sommar 2022 engagerade sig över 70 arrangörer vilka inför evenemanget planerade, peppade, rekryterade personal (pandor) vilka sedan på plats ser till att allt blir verklighet.

   

  Förutom huvudevenemanget NärCon Sommar arrangerar vi flertalet andra evenemang. Till dessa behöver vi fantastiska människor, allt från arrangörer inför till funktionärer på plats.

   

  På den här sidan kommer vi löpande posta om vilka poster som finns att söka. Skicka in en ansökan och håll tummarna. Vill du veta mer om vad det innebär att arrangera NärCon, tveka inte att kontakta någon av oss som arrangerar NärCon eller maila direkt till kundtjanst@narcon.se med dina frågor.

   

  Du kan också direkt besöka vårt personalsystem Panda.

 • NärCon <3 Studenter

  Inom NärCon älskar vi studenter och många av oss som är engagerade pluggar själva. Vi är alltid öppna för samarbeten och kan erbjuda många utmaningar och reella projekt för dig som student att pröva på så tveka inte att höra av dig. Nedan kan du se några av de samarbeten vi har haft hittills med studenter runt om i Sverige.

   

  Utöver detta så finns även möjligheten för dig som student att förlägga din gymnasie- eller universitetspraktik här hos oss. Vi sitter i Stockholm, så hör av dig om du är intresserad. Du når oss på hej@narcon.se.

  3D-modellering & Grafik

  Framtagande av videobakgrunder, 3D och 2D, till finalisterna i Cosplay-SM.

  Logistikprojekt – Projektarbete

  En utredning kring NärCons logistik och olika lösningar för att frakta utrustning mellan evenemangen.

  RFID – Kandidatarbete

  En utredning kring möjligheterna för NärCon att inkorporera RFID i sin festival.

  Grafisk Design och kommunikation

  Framtagande av en grafisk profil och trycksaker.

  Projektledning – Projektarbete

  NärCon som organisation och nuvarande arbetssätt analyserades och jämfördes med vedertagna projektverktyg.

  Statistikprojekt – Enkätundersökning

  För att utreda NärCons besökares behov och hur ledningen kan göra evenemanget bättre för att möta deras behov.